Oglašavanje u brošurama

Oglašavanje u brošuri
Podrazumeva podršku, ujedno i reklamiranje Vaše firme u brošurama za koje smatramo da su korisne u pojedinim sferama društva.

 

Ono što sa ponosom predstavljamo kao projekat koji smo veoma uspešno realizovali jeste vodič za turiste na engleskom jeziku pod nazivom ,, Belgrade in steps” –winter.Vodič je odštampan u tiražu od 10.000 primeraka i podeljen u našim renomiranim hotelima, hostelima i apartmanima na području Beograda radi dalje distribucije turistima koji svake godine u velikom broju posete naš grad.U toku je priprema prolećnog izdanja, sa ciljem da se svakom ko poseti naš grad prenese dobar duh, bogata istorijska tradicija i srpsko gostoprimstvo, sudeći po utiscima koji su vodič pročitali, u tome smo i uspeli!

 

Hoteli u kojima je uspešno urađena distribucija su:
HOTEL 88, ZIRA, TASH, PARK, CRYSTAL HOTEL, N HOTEL, SRBIJA, HYATT, MAJESTIK, TOWNHOUSE, HOTEL PALACE, ZIG ZAG, KASINA, EVROPA GARNI, VILA FOREVER, HOTEL REX, OASIS HOTEL,CRISTYAL VILA KALEMEGDAN,HOTEL BRISTOL,VILA SKADARLIJA,LIFE DESIGN CENTAR,OPERA,HOSTEL DI CAMERA UNO,HABITAT HOSTEL,CITY CODE VIZURA,TULIP INN PUTNIK ,HOTEL ADRESA,HOSTEL M,PANORAMA, ŠUMADIJA HOTEL,ABBA HOTEL,SKALA,BALKAN GARNI HOTEL,XENON HOTEL,SINE ONE DESIGN,GRAND HOSTEL,CONTACT HOTEL, VILA APOLO, VILA PETRA , HOTEL THEATAR, PERUN HOTEL, HOSTEL FAIR, LAZAR LUX APARTMENTS, HERITAGE BELGRADE, NEW BELGRADE, MINT, COURTYARD BY MARRIOTT BELGRADE CITY CENTAR, RESIDENCE APARTMANTS, CENTRAL PARK RESIDENCE,QUEENS ASTORIA DESIGN, CONSTATINE THE GREAT.

 

 

Još jedan u nizu uspešnih projekata jeste priručnik pod nazivom ,, Volim svog ljubimca
Vodeći se tim da kućni ljubimci imaju važnu ulogu u životima mnogih ljudi, želja nam je bila da podignemo svest o njihovom uticaju na naš svakodnevni život, njihovoj sposobnosti da nas iscele i učine boljim ljudima takođe i o njihovom uticaju na psihosocijalni razvoj dece.
Namenjen je najmlađoj populaciji kao i svim ljubiteljima životinja.

 

 

 

 

 

 

U završnoj fazi je i vodič za mladence ,, Vreme je za DA”!
Svi znamo da nam venčanje donosi ogromnu životnu promenu, ako na to dodamo još I prpreme koje treba obaviti, stres i tenzija su zagarantovani.
Uz zabavno štivo, korak po korak, mladence vodimo i podsećamao šta ne smeju da zaborave tokom priprema za venčanje.Vodič je namenjen ženskom delu populacije jer upravo one, buduće mlade, žele da taj dan bude savršen.

 

 

 

 

 

Projekat na kom trenutno radimo , pokrenut je u saradnji sa Udruženjem "EKO-DVORIŠTE".U pitanju  je brošura koja nosi naziv ,, Budi odgovoran, Recikliraj” a cilj nam je da deci i omladini bliže objasnimo značaj reciklaže i njen uticaj na okolinu.Srazmerno porastu stanovnika Zemlje, povećava se i količina otpada koji svakodnevno odlažemo na deponije i koji su potencijalni izvori zaraza što znači da direktno degradiraju tlo.

Vreme je da svi zajedno prihvatimo odgovornost i da recikliramo.Time ne samo da ćemo smanjiti potrebu za sirovim materijalima,uštedeti energiju već i sačuvati prirodne resurse za buduće generacije jer ono što čovečanstvo iskoristi, priroda ne stigne da obnovi.

Odgovornost imamo ne samo prema sebi samima, već i prema budućim naraštajima.

Objasnićemo postupak reciklaže, kako da sami reciklirate , možda nešto i napravite od onoga što ste planirali da bacite jer mnoge otpadne materije se mogu ponovo iskoristiti samo ako su pravilno razvrstane i tako odvojene sakupljene.

Kroz zanimljive primere recikliranja ćemo vas inspirisati da ukoliko već niste, sada, promenite svoje ekološke navike.Biće navedeno gde se koji otpad reciklira u Srbiji i kako doći do tih reciklera, koje ekološke filmove da obavezno pogledate i koji festival ili volontersku akciju podržite u Beogradu i šire.

Projekat završavamo sredinom maja a krajem maja krećemo sa distribucijom.